Strada Mușetești 29, București 014364, Romania

Procesul

CINE PARTICIPĂ?

Ce produse pot concura?

Numai produse mărci proprii ale distribuitorilor, care aparțin unui distribuitor generalist și sunt incluse în propriul canal de vânzare în mod exclusiv.

Produse noi sau cu caracter de noutate, a căror dată națională de lansare este între 01/09/2021 și 28/02/2023 (pentru ediția 2023 a competiției). Organizatorul poate efectua orice cercetare pentru a verifica respectarea acestui criteriu.

UN PROCES ÎN 5 ETAPE

Un proces în concordanță cu caracteristicile specifice noilor produse și ale inovațiilor acestora.
1 – Eligibilitate
Este eligibil pentru înscriere un produs nou, care a fost lansat în piață în ultimele 18 luni.
2 – Candidatura
Brandul completează documentația de participare și acceptă conditiile și reglementările pentru înscriere.
3 – Comitetul etic
Participarea sa este înaintată Comitetului Etic pentru validarea respectării condițiilor de eligibilitate, produsele similare fiind clasificate pe categorii.
4 – Studiu
Odată validată participarea, produsele intră într-un amplu studiu de piață desfășurat de către o companie independentă de cercetare (Exact Business Solutions) și sunt evaluate de un eșantion total de minim 1000 de consumatori români, în fiecare categorie eșantionul fiind de minim 500 de utilizatori ai categoriei. Produsele din categorie sunt exclusiv produse mărci proprii ale distribuitorilor. Pentru a câștiga, produsul trebuie sa obțină cel mai mare scor în categorie.
5 – Prelucrarea voturilor și anunțarea rezultatelor
Despre Exact Business Solutions

Cu experiență de peste 10 ani în marketing research, membra ESOMAR, EXACT Business Solutions oferă o gamă largă de metode, tehnici și instrumente de cercetare atât pentru studii cantitative, cât și calitative. Exploratori și profesioniști cu experiență solidă în market research, ofera soluții inovatoare, adaptate domeniului de activitate al fiecarui client.